Beoordelingen

7,7
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
7,9
Comfort
6,9
Locatie accommodatie
7,9
Faciliteiten
7,0
Personeel
9,1
Waar voor uw geld
7,7

Beoordelingen

    E.R.
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    28 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Monique
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    10 augustus 2017

    Prima hotel, eenvoudig, vriendelijk personeel

    Het is een gedateerd hotel, eenvoudig maar goed. De kamers zijn ruim en keurig schoon. Familiekamer was perfect voor ons. Prima ontbijt en fantastisch uitzicht over het meer. Erg lief en vriendelijk personeel, deed er alles aan om het ons naar de zin te maken. Gaan leuk om met de kinderen :)
    Erik Hofmans
    be

    Beoordelingsscore

    7,9
    8 augustus 2017
    Tapijt op de kamer vind ik altijd wat minder.
    De vriendelijke ontvangst.
    J
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    3 augustus 2017
    Het gebouw is erg gedateerd.
    Het gebouw is netjes en schoon. Het personeel was vriendelijk en we hadden prettige kamers. We hebben een uitstekend ontbijt gehad. Het uitzicht was prachtig en het is er super stil.
    be

    Beoordelingsscore

    6,2
    3 augustus 2017

    Oud hotel in mooie omgeving

    Alles is wat verouderd, eetzaal fitness beerje triestig alle toestellen stuk...
    De mooie omgeving
    rob
    nl

    Beoordelingsscore

    7,9
    2 augustus 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Koos
    fr

    Beoordelingsscore

    8,3
    31 juli 2017

    Alles was prima, aan een groot meer gelegen!

    Alles was aanwezig, keukentje, mooi uitzicht over het meer, lekker rustig, ontbijt was prima, als je vraagt krijg je alles, warme melk voor de koffie, extra brood, de eigenaar was heel vriendelijk en behulpzaam!
    Pieter
    be

    Beoordelingsscore

    7,1
    29 juli 2017

    Niet te lang valt het mee

    De badkamer, en bed
    Vriendelijk personeel
    Kevin
    be

    Beoordelingsscore

    8,8
    26 juli 2017

    Als rust een noodzaak is

    Hotel was al wat verouderd maar alles werkte prima, dus geen probleem.
    Zeer goede en rustige ligging. Prachtig meer om tot rust te komen aan het hotel. Superfijne hulp van de hotelmanager bij het installeren van kinderbedje en het begeleiden naar de kamer. Topservice en vriendelijke omgang.
    Jurgen
    nl

    Beoordelingsscore

    9,2
    25 juli 2017

    het is een kwestie van smaak, maar ik vond het een geweldig hotel.

    het ontbijt kun je sober noemen, als je geld wilt uitsparen dan kan je ook zelf een broodje en koffie regelen in het dorpje. aan de andere kant: als iedereen dat gaat doen dan komt dat het hotel niet ten goede. dus maak je eigen keuze.
    geweldige grote dubbele kamer met een tussendeur, ideaal met z'n vieren en een hond. het gehele complex en ook de kamers zijn nog min of meer in de stijl hoe het ooit in zijn hoogtijdagen, de jaren '60- '70 moet zijn geweest. dat is een belevenis op zich, je zou het vergane glorie kunnen noemen, maar de sfeer en de aardige mensen zorgen er voor dat je het deze mensen gunt dat de oude tijden weer terugkomen. met de hond kun je meteen buiten een heerlijk rustig rondje langs het meertje lopen. maar pas op voor de beverratten, onze hond had er al bijna eentje te pakken in het water, we waren blij dat we haar nog uit het water kregen.
    Martjn
    nl

    Beoordelingsscore

    8,3
    24 juli 2017

    Voordelig Retro doorreishotel

    N
    Vriendelijk personeel, schoon maar gedateerd, retro terug in de tijd :) Niet duur, perfect voor een doorreis.
    Hans
    fr

    Beoordelingsscore

    6,7
    21 juli 2017

    Het hotel is okay als je voor 1 nacht daar overnacht. Voor langer gebruik is het niet goed genoeg.

    Het hotel is gebouwd in the Jaren 70 en sindsdien is er weinig geinvesteerd en dat is te merken aan het geheel. Verder is het ernaast gelegen bar/restaurant niet open en moet je dus 1 km lopen naar het dorp om iets te eten. Erg jammer.
    De kamer was goed voor een enkele overnachting (doorreis). Het bed was zeker goed.
    Gerrit
    fr

    Beoordelingsscore

    7,5
    19 juli 2017
    Hotel is in jaren niet meer gemoderniseerd, prima hotel voor doorreis.
    Rustige ligging, goed te bereiken, ruime parkeerplaats, ruime koelkast op de kamer, gratis WiFi, restaurantjes in bourbonne.
    Tom
    be

    Beoordelingsscore

    4,6
    15 juli 2017

    Vergane glorie, zowel voor hotel als voor het Bourbonne-les-Bains.

    Verouderd hotel, zou dringend gerenoveerd moeten worden want er valt meer met dit hotel te doen. Beperkt ontbijt (weinig keuze, ongezellig zaaltje, ...) Fitness met versleten toestellen.
    Vriendelijke man aan de balie (doet zijn best, staat er precies alleen voor, is niet altijd bereikbaar, maar kan wel steeds gebeld worden en geeft graag uitleg). Hotel is rustig gelegen en heeft een mooi uitzicht over een meer. Afgesloten parking (maar wel 2 euro bij te betalen).
    nl

    Beoordelingsscore

    10
    11 juli 2017

    Prima overnachtingsadres

    Te warm dekbed en te dik kussen
    Prijs/kwaliteit/locatie
    Folkert
    nl

    Beoordelingsscore

    7,1
    9 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    CindySabrina
    nl

    Beoordelingsscore

    7,5
    4 juli 2017

    Voor een weekend ging het best maar voor langere periode zou ik het hotel niet aanraden.

    Ontbijt was weinig keus maar er was in principe genoeg...in ieder geval wel voor een weekend. Meer keus in brood zou fijn zijn geweest. Kamers zijn klein en het bed was enorm klein (voeten hangen buiten bed) en heel laag. 1ste avond wat drinken mee naar de kamer kon, maar de 2e nacht hoorden dat het op was en hadden dus alleen de frisdrank automaat tot beschikking.
    Uitzicht is erg mooi. Zeer vriendelijk en behulpzame man aan de receptie.
    Jan Drenth
    nl

    Beoordelingsscore

    4,6
    3 juli 2017

    Sterk gedateerd hotel, sterk toe aan een renovatie

    Presentatie van het hotel op Booking.com komt niet overeen met de huidige staat van het hotel
    johanna
    nl

    Beoordelingsscore

    9,6
    21 mei 2018

    Perfect place!

    The bed in room 118 makes a bit of noise when two people sleep in it.
    Very ftiendly helpful staff and exellent value for money
    Erik
    be

    Beoordelingsscore

    7,5
    13 augustus 2017

    Nice location for a one-night stopover, located next to a lake

    Floors are semi-carpeted: for people with asthma this may pose a problem.
    Nice location for a stopover, located next to a lake and you will be welcomed by friendly staff. Tv and wifi work fine. Lots of information and flyers available on things to do in driving distance.
Beoordelingen worden geladen